CAT

ES /

EN /

Observatori Global del Son

L’Observatori Global del Son / Qui Som

Partint del son com a necessitat bàsica i part indispensable de la nostra rutina diària, tres organitzacions de l'àmbit científic han decidit unir-se per promoure l'estudi, la recerca, el desenvolupament i l'ensenyament i promoció del son saludable.

 

ad salutem

Ad Salutem: és un institut dedicat a l'estudi i tractament del son des d'una aproximació clínica especialitzada. Amb projecció internacional, AdSalutem està liderat per un equip multidisciplinari de professionals mèdics i investigadors. La seva primera clínica assistencial s'inaugurarà al setembre de 2017 a Barcelona.

IRB Lleida

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida: és una institució compromesa a avançar en la recerca biomèdica com a mitjà per millorar la salut de la població i facilitar una activitat assistencial òptima en situacions de malaltia.

UIC

La Universitat Internacional de Catalunya: és un centre d'ensenyament amb una forta implicació en el camp de la recerca i divulgació científica. Ofereix 13 graus i 74 postgraus i màsters als seus campus de Barcelona i Sant Cugat del Vallés.

© 2017 Observatori Global del Son.

Tots els drets reservats. L’ús i accés a la informació d’aquest lloc està subjecte als termes i condicions establerts al nostre acord legal.

AVÍS LEGAL   |   CONTACTE