CAT

ES /

EN /

Observatori Global del Son

L’Observatori Global del Son / Sala de premsa

Observatori del son

Barcelona Brain Health Initiative (BBHI)

Barcelona Brain Health Initiative (BBHI) és un projecte d'investigació liderat per l'Institut Guttmann, amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" que té com a finalitat identificar quins elements ajuden a mantenir la salut del cervell al llarg de la vida. Un cervell sa és imprescindible per viure amb qualitat de vida, per optimitzar els propis recursos i també per prevenir i endarrerir l’aparició de malalties.

 

L’estil de vida de cada persona juga un paper fonamental en com el cervell canvia durant tota la vida i com evolucionen les seves capacitats mentals. Per aquesta raó, al web de BBHI també s’hi poden trobar consells per afavorir la salut cerebral agrupats en 7 categories diferents: entrenament cognitiu, exercici físic, nutrició, pla vital, salut integral, socialització i son.

Observatori del son

L'Observatori Global del Son neix per sensibilitzar sobre el seu paper clau en la salut  i la recuperació en diverses patologies

La plataforma treballarà amb la finalitat de conèixer l’estat actual de la qualitat del son per identificar deficiències  i definir accions de millora.

Una de les accions que portarà a terme és impulsar estudis de recerca per donar resposta a la implicació del son en diverses patologies.

Observatori del son

Presentació de l’Observatori Global del Son

El passat 1 de febrer va tenir lloc l’acte de presentació de l’Observatori Global del Son, una plataforma que té per objectiu promoure l’estudi, la recerca, la divulgació, l’ensenyament i la promoció del son saludable.

Durant l’acte, conduït pel periodista Antoni Bassas, es va presentar l’Informe sobre la salut del son. L’impacte del ben dormir en la salut de les persones i de la col·lectivitat, un document que analitza l’impacte del son des de diferents perspectives.

Contacte de premsa:

 

Hill+Knowlton Strategies

Mar Escardó

mar.escardo@hkstrategies.com

T + 34 93 410 82 63

M +34 609 960 463

 

© 2017 Observatori Global del Son.

Tots els drets reservats. L’ús i accés a la informació d’aquest lloc està subjecte als termes i condicions establerts al nostre acord legal.

AVÍS LEGAL   |   CONTACTE